Laginnsats bakgrunnsbilde

Om oss

De fleste idrettslag og foreninger ser etter muligheter for ekstra inntjening. Laginnsats AS ønsker å bidra til å gjøre denne jobben smidig. Vi setter høye krav til produktene vi leverer, slik at kundene deres vil handle igjen ved neste kampanjeperiode!

Vi har registrert at det finnes mange aktører på markedet idag som tilbyr produkter som ikke samsvarer med våre verdier Sunt, Nyttig og Etisk. I tillegg ønsker vi å tilby våre produkter til konkurransedyktige betingelser, der ingen blir utnyttet.

Laginnsats AS består av to hovedaksjonærer, Birte Svenssen og Lars Egil Kløw. I tillegg er også en av våre leverandører inne på eiersiden. Dette sikrer en trygg økonomi.

Partner / Daglig leder:
Birte Svenssen, født 1981, har sin bakgrunn fra HR bransjen. Administrerer bedriftens systemer og betalingsløsninger. Har vært norgesmester i tennis flere ganger, har dermed god kjennskap til idrettsnorge.

birte@laginnsats.no
mob: 91 80 83 11

Partner / Salg:
Lars Egil Kløw, født 1962, har alsidig bakgrunn fra salg / logistikk. Ansvarlig for å utvikle nye produkter og konsepter. Lars er også 3 barnsfar og vet hva det innebærer å ha barn i idrettslag.

Tilbake